Nieuws

25 juli 2016

Nieuws: Tormore gebotteld en Whiskybase Gathering

Tormore 1995 gebotteld
De zomervakantie is aangebroken. Het duurde wat langer dan gepland door de Schotse bureaucratie, maar de Tormore 1995 is gebotteld en in Nederland aangekomen. De distributie in Nederland en Belgie wordt verzorgd door een aantal liefhebbers, de eigenaren van het Tormore vat zijn geinformeerd waar zij hun flessen op kunnen halen. Dank voor de hulp!
De Tormore is nu ook op de website te vinden bij ‘gebotteld’: http://www.casqueteers.com/gebotteld/

 

Whiskybase Gathering
Op zaterdag 26 november 2016 organiseren de mannen van  Whiskybase voor het eerst de WB Gathering. Van 12:00 tot 18:00 uur kunnen liefhebbers in de Maassilo in Rotterdam genieten van bijzondere whisky van onafhankelijke bottelaars.

Op de casQueteers stand zal een aantal vaten te proeven zijn: de Springbank 1996 fresh rumcask, de Littlemill 1990 en de Clynelish 1997. Deze vaten liggen nog in Schotland te rijpen. Onder deskundige begeleiding van Edwin, Thijs, Ruud, Soren en Maurice kunnen deze vaten geproefd worden. Dat doen we in kleine groepen, met wat mooie bestaande bottelingen als referentiekader. De eigenaren van de vaten krijgen de eerste mogelijkheid zich op te geven voor deze proeverijen.

We hebben nog meer verrassingen in petto tijdens de Gathering, hou de website dus in de gaten! Voor meer informatie over het festival en voor toegangskaarten kijk je hier: https://www.whiskybase.com/gathering

Dit wil je niet missen!

Geen categorie, nieuws
About adri